Wally

Who am I?

Wally

Hey Mijn naam is Waldo , de meeste kennen mij als Wally /wallytattoo
Ik ben 33jaar jong en afkomstig van Oudenaarde.
Een jaar geleden begon mijn avontuur van thuis uit, na veel leren met de ogen en heel veel te oefenen op oefenhuid werpte het harde werk z’n vruchten af.
Ik kreeg in februari 2022 de mooie kans om als apprentice aan de slag te gaan bij tattoo mays. Een shop waar ook klantvriendelijkheid en openhartigheid heel belangrijk zijn en iedereen welkom is!
Deze kans nam ik dan ook met beide handen aan om zo nog heel veel bij te leren en mijn jeugddroom te realiseren om goede tattoo artiest te worden.
Als persoon ben ik een klein beetje introvert, perfectionist, humoristisch, leergierig, maar vooral met een hart op de juiste plaats.
Van kleins af aan heb ik altijd al getekend en creatief bezig geweest, en een passie had voor kunst. vooral wil ik mij specialiseren in realisme en blackwork tattoo’s, maar wel wil ik alle stijlen leren en onder de knie krijgen zodat ik iedereen gelukkig kan maken met een mooie tattoo, in elke stijl gewenst.
Tattooeren is voor mij veel meer dan een job, het is een passie , hobby, uitlaatklep… waardoor ik je heel graag met een lach verder help en zo samen je ideetjes en wensen om te zetten in een leuk, en creatief kunstwerkje op je huid!

Alvast bedankt voor je tijd en misschien tot binnenkort

Maak een afspraak via sociale media

Bekijk mijn afgewerkte werkjes op social media

Flash for sale

Volg Tattoo Mays Gent op social media

Tattooshop Mays

Tattoo Mays Gent
Baudelostraat 9, 9000 Gent
+32 (0)4 83 59 99 06
BE0781499801

Openingsuren: 
Ma: gesloten
Di: gesloten
Woe: 11-18h
Don: 11-18h
Vrij: 11-18h
Zat: 11-18h
Zon: 11-18h

Webdesign: The Developers