Jotty

Who am I?

Jotty

Hey mijn naam is Jotty aka ‘Empress Ink’.
Ik heb mijn apprenticeship voltooid eind 2021, en tatoeëer nu bijna 2jaar professioneel als vaste waarde in de shop ‘Tattoo Mays’. Voor mij is het enorm belangrijk om te streven naar een aangename, positieve en comfortabele tattoo ervaring voor iedereen. Van persoonlijkheid ben ik eerder introvert maar empathisch, waardoor ik ruimdenkend te werk kan gaan en openhartig kan luisteren naar jullie verhaal. Klantvriendelijkheid staat absoluut op nr.1 voor mij, ik wil dat wij ons beide (zowel ik als u) gedurende sessie kunnen uitdrukken zonder zorgen. THIS IS A SAFE PLACE, een tattoo is een persoonlijke ervaring dat voor iedereen anders is. Ik hou enorm van fineline/illustratie werk maar sta open voor allerlei stijlen om een volwaardige all round artiest te zijn voor al jullie wensen! Zelf combineer ik graag mijn passie voor gaming en fascinatie voor anime/manga art in mijn tattoo designs. Ik help jullie graag jullie tattoo dromen te realiseren en vertalen.

Alvast bedankt voor jullie tijd en interesse, samen maken we er iets moois van!

Hopelijk tot snel!
Jotty, Empress Ink

Maak een afspraak via sociale media

Bekijk mijn sociale media voor meer werkjes

Volg Tattoo Mays Gent op social media

Tattooshop Mays

Tattoo Mays Gent
Baudelostraat 9, 9000 Gent
+32 092739334
Mays bv
BE 0794479785

Openingsuren: 
Ma: gesloten
Di: gesloten
Woe: 11-17h
Don: 11-17h
Vrij: 11-17h
Zat: 11-17h
Zon: 11-17h

Webdesign: The Developers